Cytrynowe bomby tłuszczowe

Cytrynowe bomby tłuszczowe to świetny sposób na zahamowanie apetytu między posiłkami. Pomagają również Twojemu układowi trawiennemu i zwiększają jasność umysłu dzięki solidnej dawce zdrowych tłuszczów i białka.

Naturalna słodycz i cierpkość zaspokajają mój głód na słodkie słodycze po południu. Ładnie przechowują się w zamrażarce i można z nich zrobić naprawdę dużo w jednej partii.

Uwielbiam oglądać filmy na YouTube, gdzie dzieci mają swój pierwszy smak cytryny. To takie zabawne oglądać ich twarze! Albo ją kochają, albo nienawidzą. Jeśli chodzi o mnie- KOCHAM cytrynę cały czas! Kiedy byłam w ciąży z moim synem, dosłownie jadłam cytryny jak jabłka. Musiałam w końcu przestać, bo mój dentysta powiedział, że rujnuję szkliwo moich zębów. Nie trzeba dodawać, że używam cytryny do wszystkiego.... mojej wody, sosów do sałatek, smoothie... rozumiecie! Te cytrynowe bomby tłuszczowe są świetną naturalnie niskowęglowodanową, wysokotłuszczową i wysokobiałkową przekąską.

Jeśli jesteś zainteresowany dodaniem więcej roślinnych pokarmów do swojej diety, sprawdź moją najlepiej sprzedającą się nową książkę na Amazon, Simple Green Meals.

DLACZEGO CYTRYNOWE BOMBY TŁUSZCZOWE SĄ ŚWIETNĄ PRZEKĄSKĄ

  1. Szybka alternatywa dla kwaśnych cukierków i nie dostaję cukrowego zderzenia, które przyszło z torbą kwaśnych gumisiów!
  2. Jeden mały przysmak to bardzo dużo, jeśli chodzi o zaspokojenie ciała i kubków smakowych.
  3. Ta bomba tłuszczowa pomaga mi się skupić dzięki zdrowym tłuszcz om, które są niesamowite dla mózgu.
  4. Możesz przygotować dużą porcję z wyprzedzeniem i przechowywać w zamrażarce, aż będziesz gotowy, aby się nią cieszyć.

Czy Twoje usta są już gotowe do spożycia po tym przepisie na cytrynową bombę tłuszczową? Wtedy mam przeczucie, że pokochasz moją nową książkę z przepisami. Nie przegap zdrowych i smacznych przepisów w Simple Green Meals.

OPIS

Te cytrynowe bomby tłuszczowe, czyli meltaways, stanowią świetną szybką popołudniową przekąskę. Powinnam Cię ostrzec - naprawdę musisz lubić cytryny, aby polubić te cierpkie smakołyki.


SKŁADNIKI

  • 1⁄2 szklanki surowych nerkowców
  • 2 łyżki stołowe czystego syropu klonowego*.
  • 2 łyżki stołowe świeżego soku z cytryny, plus więcej do smaku
  • 1⁄2 szklanki organicznego oleju kokosowego z pierwszego tłoczenia
  • Szczypta soli morskiej

INSTRUKCJA:

  1. Umieść blachę do pieczenia wyłożoną papierem woskowanym w zamrażarce LUB użyj silikonowych tacek do kostek lodu.
  2. W blenderze lub robocie kuchennym zmiksuj lub przetwórz nerkowce, aż będą drobno zmielone.
  3. Dodaj syrop klonowy i sok z cytryny i pulsuj kilka razy.
  4. Dodać olej kokosowy i sól. Ucierać do uzyskania gładkiej i kremowej konsystencji.
  5. Wyłożyć po 1⁄2 łyżki stołowej masy z nerkowców na zimną blachę do pieczenia lub na silikonowe foremki. Włóż blachę z powrotem do zamrażarki (w zależności od wielkości blachy, może być konieczne robienie meltaways w partiach).
  6. Kiedy krople będą twarde, odklej je od papieru woskowanego (lub wyskoczą z tacki) i przechowuj w zamrażarce w szczelnym pojemniku.

Story Page